Biográfia

Dj. Tamás Zoli 1985. szeptemberében látta meg a napvilágot Keszthelyen.
Már kis kora óta érdekelte a zene világa, a haverokkal töltött időkben is fő szerepet kapott a házibulik lebonyolítása terén.
2009-ben került először Dj pult mögé… Első fellépése a keszthelyi Stones Cafe-ban volt.
Már az azt megelőző években is magával ragadta ez a szakma, életérzés, a pörgő lemezek, a fantasztikus hangulat, a Dj- zés egész lényege…
Nagy áttörést jelentett a pályafutásában és persze nem kis kihívással állt szembe, hogy a nagyérdemű előtt is megmutathatta tehetségét, zenei stílusát.
Az első sikeres fellépésének köszönhetően a Stones Cafe rezidens DJ-je lett, ahol a sláger zenék mellett a modern tánczenei vonalat is beépítette a szettjeibe.
2010. januárjában felkérést kapott a keszthelyi John’s Pub-ba, ahol egy fergeteges hangulatú estét zárt, azóta is rendszeres vendég Dj-je a szórakozóhelynek.
2011-től a balatonberényi Beach Cafe-ban forrósítja a nyarat.
2011. nyarán fellépést kapott a keszthelyi Viviera Beachen!
2011. őszén, Partics Roland (műsorvezető) meghívta a keszthelyi Helikon Rádió – Koktél című műsorába, mint vendég Dj. A hallgatóságnak elnyerte kegyeit és a műsor rezidens Dj-je lett. Azóta is a pénteki rendszerességgel jelentkező műsorban hallható 20:00 és 24:00 óra közötti időben.
Leggyakrabban a house – vocal house zenéket pörgeti a lejátszókban, persze a keményebb stílusok sem állnak tőle távol, ám a keszthelyi éjszakákban a mai kor popsikereivel is elő kell drukkolnia, de nem hiányozhatnak az estéiből a régi funky és retro örökzöldek.

A lemez pedig forog tovább . . .